April 06, 2011

Rebah lagi :(

Tak tahu la nak start macam mana .. wa gagahkan diri untuk tidak manjakan diri sendiri .. NOW sedikit perit sebab kaki rasa ditarik .. kepala sangat sakit dan terasa di awangan .. Nak menangis pun ada .. uhh!! Auni kuat!Auni kuat!

Siang tadi baru try nak jamah makan .. lepas tu termuntah .. blood pressure kembali low setelah sekian lama ianya high .. naik gila sebentar T___T

... Lepas tu rasa nak menangis dengan Shift Key yang sememangnya tidak normal since beberapa minggu lepas .. makin lama makin teruk .. nak menangis sebab susah nak blogging .. SHIFT KEY tersangatlah penting untuk jariku yang tidak runcing ini .. hukhuk ..

Balik dari hospital tadi .. wa rebah! Kepala berpinar + kaki sangat sakit = terus terjatuh tadi .. Mata dah tak nampak apa .. sadis sungguh rasa harini .. Takpe auni .. cubaan ..

Malam ni (semasa menaip entry ini) wa demam pulak .. namun gagahi diri sendiri jangan selalu berbaring .. walhal kepala kembali berpinar dan berpinar .. benciknye ... :(

Rasa nak muntah .. pening terlampau .. semua-semua tu kembali buat wa rasa tak bermaya .. maaf update cerita ala-ala simpati ni .. waima sebenarnya bukan wa nak mintak simpati .. sakitnya Allah yang tahu :(

Doakanlah gadis 136cm yang gojes ni akan pulih seperti biasa .. tenkiuk .. *harapan SHIFT KEY kembali seperti biasa jugak* huh ..

Terima kasih membuntangkan mata sambil membaca ..

2 comments:

  1. kesian nye kamooo...bawak2la berehat yer....eh? 136 cm? uhuk3....kih3....hek3....keh3

    ReplyDelete
  2. SEMOGA CEPAT SEMBUH YE DIK... BAWA BEREHAT PASTI HILANG PENING2 TU

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.