April 13, 2011

Quick Update #4

First sekali .. sorang lagi patient kat tempat dialisis meninggal - India . Terkejut jugak .. sebab dia meninggal .. sama sebab kenapa wa warded dulu - sesak nafas sebab air dah masuk dalam paru-paru ..

Wa saja update ni .. sebab still no idea .. sedih pulak bila follower bertambah .. tapi wa still otak kelu =.="

Lately Uncle Chong dah tak beli nasi lemak bungkus yang sedap tu .. huh .. wa bukan harap pun Uncle Chong bawak breakfast untuk wa hari-hari .. tapi nasi lemak tu memang sedap .. licin woo kalau wa makan .. tapi since dia tak bawakkan wa breakfast,dia mintak cleaner tolong belikan wa makanan .. sebab dia takut kalau wa mati akibat pengsan masa treatment ..

dan setiapkali treatment jugak (since minggu lepas) .. wa mengadap nasi goreng masin gilak! :( puas wa telan nak kasi habis (sebab orang belanje) .. tapi tak boleh .. maka setiapkali Uncle Chong nampak wa tak habis makan,dia buat muka kecewa .. aduhai .. salah wa ke? hukhuk ..

rasa bersalah sungguh la :(

Terima kasih membuntangkan mata sambil membaca ..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.