April 03, 2011

Ok .. PROPAGANDA yang HAMPEH!

Oleh sebab pagi yang tak berapa pagi tadi wa buat cerita pasal The Infection iaitu simbol pelik yang buat ramai orang google tu .. wa jadi tak sedap hati .. ahhh mengarut!

KENAPA MENGARUT?

Setelah wa bertungkus-lumus meng-google sekerap mungkin pasal simbol tu (sebab pelik a/p ajaib) maka wa dapat conclusion kat sini .. sebenarnya rakyat Malaysia hanya dimomokkan dengan cerita gila sesetengah pihak .. ok PANDAI sangat siapa yang takut sampai kata kiamat nak dekat bagai .. what the fesyen la ..

Mula-mula memang nak percaya benda tu memang wujud dengan kemunculan-nya yang tidak disengajakan .. tapi lepas google hampir 12 blog .. diorang menggunakan gambar yang sama dengan cerita yang berbeza .. Serious!

Bukan cuma gambar .. video pun sama jugak .. sampai menaikkan amarah wa .. perlu ke menipu??.. arh .. mungkin untuk naikkan traffic .. so masing-masing buat cerita .. semak!! sebab nampak sangat tak ikhlas diorang memblogging :)

ok last but not least .. wa memang dah tak takut .. semak dengan manusia yang obses dengan benda-benda ni .. alhamdulillah wa TER-rajin buat research pasal benda ni .. walaupun wa neh tak ada la bijak tang mana ..

To all yang konon takut tanda tu menandakan dunia nak kiamat .. alien nak datang .. bla bla bla .. Just STOP IT!! .. sila selidik sebelum percaya ..

Wallahualam ..

Thx sebab membuntangkan mata sambil membaca ..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.