April 17, 2011

Muka guwe!!!

Morning peeps .. Selamat hari Ahad .. Huh!! Kejutan sungguh bila jari mahu menaip di subuh sepi ni .. eh .. tak berapa nak subuh sangat .. Tak tak tak ..

Bangun dari Subuh tadi buat wa rasa nak menangis aje .. sebab?? Muka wa jadi gegatal .. semacam je gatalnye =.=" .. Actually dari malam tadi tergaru-garu ala-ala monyet tak cuci muka setahun 5 bulan .. tapi before tido last nite wa sapu je Vaseline dengan harapan bangun pagi akan ok .. Tapi .. HAMPA! Wa semakin tergaru dan garu dan garu .. Adoi .. terseksa betul muka gegatal ni .. Janganlah nanti tumbuh anasir yang tak dijemput .. Tak sanggup nyah :( eh .. tak sanggup wa .. hishh!

Pernah tak korang jadi gegatal muka macam ni??Ape je korang buat?? waaaa PARAH sudah bila muka dah start gegedik menggatal ni .. hukhuk :( .. emm sekian hapdet dari wa yang gojes(KONON!) ... rasa nak sambung tido je pulak .. huh! Bye-bye!

Terima kasih membuntangkan mata sambil membaca ..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.