April 05, 2011

Masak lemak ayam plus bendi goreng ..

Firstly .. amik kau!! BESAR gedabak wa punya header .. akibat tak puas hati dengan header sendiri .. (walaupun tak ada yang melihat) tapi wa dengan semangat kudaku lari gagah berlari .. telah menaiktarafkan header sama saiz dengan incik kekasih .. upss!

Actually today tak berapa ada mood nak menaip blog disebabkan keyboard yang huru-hara .. sebab?? SHIFT KEY telah problem .. tak tahu apa masalah .. puas google tapi tak ada yang membantu .. kebelakangan ni pakcik google tak banyak membantu wa .. tacink ok!! anybody can help me??.. tolong!!tolong!! macam mana nak active blog kalau key asyik buat hal .. matik akal wa macam ni .. stress ok stress!!

ni pun ok balik shift key ni .. tinggal kejap jadi balik .. stuck sana sinun .. buat wa gilak je!!

Ok la .. dari bebel tak tentu arah .. wa readykan photo without recipe neh .. sebab bahu dan otot sakit-sakit mengalahkan orang tua je neh .. nak join segmen BamBen pun dah tergendala .. oh sadis sungguh ..

nampak sedap kan kan kan??..

see .. jadi balik shift key ni .. stuck balik .. waaaaa .. rasa nak jerit kaw kaw la cam ni ..

ok la .. takde mood suda .. siapa boleh help .. sila help wa ok .. hukhuk ..

Terima kasih membuntangkan mata sambil membaca ..

1 comment:

  1. elehhhh ni mesti bukan lu yang masak...kan kan keh3....kah3....hoi2....makcek...sampai hati panggil pakcek tua yer...umor i baru 17 keh3....:-P

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.