Maharaja Lawak??hurmm ..

Kenapa agak membosankan ye?? Apa motif diorang buat title MAHARAJA LAWAK??.. ok .. wa akui wa bukan alert sangat pasal benda-benda dalam industri tanahair ni .. tapi .. err .. tak tahu kenapa hari ni boleh pulak wa melayan cerita tu .. alih-alih .. jahanam mata akibat mengantuk .. sebab .. BOOOOOOOORINGGGGGGGG!!..

Dalam ramai-ramai .. wa boleh layan lawak peserta solo macam nabil .. jihan .. dengan alex .. AMIR?? booooooooooo!! sorry la amir .. lu tak lawak .. sumpah lu tak lawak!! dari mula-mula lu jadi calon raja lawak memang lu tak best :) wa jujur ni .. pendapat peribadi ok!! bukan kondem sesiapa .. tapi memang boooooooo pun .. MAN?? haa incik kekasih suka sangat dengan lawak si man neh .. tapi wa memang tak boleh go on .. sebab macam kelam kabut .. tak smoothy langsung .. hee~

Kalau berkumpulan .. err .. wa bley layan ar lawak kumpulan jambu .. balas .. r2 .. xn3 .. bolehhh la nak melayan suka-suka .. JOZAN?? .. wa tatau kenapa boring sangat tengok diorang harini .. haizzzz!! yang lelain tu .. sorry .. kamu sangat membosankan :)

pstttt!! suka-suka-suka wa nak kondem orang itu ini .. tapi ni pendapat suka-suka hati wa jugak .. takkan tak minat pun nak paksa jadi minat kan kan??.. btw .. nak buat lawak kena spontan .. bukan terlalu praktik .. bley jadi kaku seh!! ok gudnitez!!

Thx sebab membuntangkan mata sambil membaca ..


Maharaja Lawak??hurmm .. Maharaja Lawak??hurmm .. Reviewed by Tunsha Ayunie on April 02, 2011 Rating: 5

1 comment

  1. pergh.. pedas giler kritikan dia.. hehe.. kalah mamat khalid

    Jom baca..
    Setahu Aku Susuk Tu Haram !!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.