Jari kelu dan bercuti ..

Salam ..

For moment kan .. wa tak rasa nak blogging .. tak tahu sampai bila .. alternatif nak beli keyboard baru .. Yang mendoakan kesihatan wa .. alhamdulillah wa dah pulih .. Just wa punye shift key je still problemma .. anyways yang selalu stalker entry-entry wa .. Thanks sangat-sangat .. Maaf tak boleh nak blogwalking balik akibat terlalu down keyboard stuck .. Rasa sedih bila blogwalking .. then susah nak tinggalkan comment :( .. Maaf kepada yang baru follow tapi merasa blog wa sangat hampeh lately .. (tahu..banyak mengarut dari bagi ilmu sampai blogger lain bosan) .. so .. InsyaAllah wa akan menaik-pulihkan blog + entry yang kusam ni ..

Keluh hati .. ni pun meminjam lappy mama je :(

Terima kasih membuntangkan mata sambil membaca .. :(
Jari kelu dan bercuti .. Jari kelu dan bercuti .. Reviewed by Tunsha Ayunie on April 09, 2011 Rating: 5

4 comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.