April 07, 2011

Ben Ashaari Buat Gila Lagi .


Okesh .. segmen dan segmen dan segmen Ben Ashaari macam biasa .. lalala .. nak buat macam mana .. wa selalu focus BamBen punya segmen je .. agaga ..

Ok .. kali ni BamBen mintak tolong jelaskan kenapa nak join segmen beliau .. adoi .. wa kalau bab-bab jelaskan ni .. akal terus kelu .. hukhuk .. dipersilakan baca apa yang wa mengarut ye .. terima kasih ..

Perenggan 1 -
.. suka hati wa ok!! ok teserlah keKURANG-AJAR disitu .. huh!! ok .. wa suka join segmen BamBen sebab boleh bikin wa menambah kekawan .. akak-akak .. macik-macik yang rajin mentelaah penulisan sesuatu blog tu .. selain tu .. follower wa bertambah berkat segmen ntah apa-apa si BamBen ni ..

Perenggan 2 -
.. apa lagi ye .. haa .. boleh mempraktiskan jari menaip tanpa henti akibat terlalu obses dengan segmen beliau .. rasa bangga dan famous bila join segmen yang diadakan beliau .. secara tak langsung wa semangat nak berblogging .. semangat dan semangat ..

Perenggan 3 -
.. sebab BamBen punya segmen .. walaupun ntah hape-hape .. tetap menarik PERHATIAN ramai blogger untuk join .. buat lah segmen apa-apa pun .. mesti lebih 50 blogger yang join .. wa yang newbies ni sangat jeles akan beliau .. newbies tetap newbies la .. hakhak ..

Perenggan 4 -
.. sebab BamBen kacak dan badan ketak-ketak .. wa suka tengok BamBen .. lalala .. tak tak .. tu tipu .. wa suka la baca entry BamBen .. walaupun selalu tak faham .. sebab wa memang agak blurry orangnye .. last .. harapan sebab nak BamBen rompak masuk belog wa ..

err .. dah cukup 100 perkataan belum eh .. wa lupa nak kira .. hoho ..

Terima kasih membuntangkan mata sambil membaca ..

3 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.