March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

Yarebbbbbbbbbbba!!.. ehem ehem .. baru balik hospital afta treatment .. dengan megahnya bijik mata tersembul ala-ala bola pingpong tengok segmen Bro Ben .. macam best je ini segmen .. ape lagi?ape lagi?.. join ah ..

test test ..


1.LELAKI pilihan anda ?

Wa jawab ..

Haruslah lelaki sejati! Kelakar .. easy to talk .. gentle .. penyabar gilak .. hormat menghormati ....... KAYA .. BERHARTA .. ADA RUMAH BANGLO 10 BIJIK .. ok tu tipu .. paling penting haruslah PENJAGA HATI TERBAIK!!

2.Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?

Wa jawab ..
 

Bagi wa .. lelaki memang perlu seksi .. definasi seksi bagi wa .. seorang yang maskulin .. pandai jaga hati .. ok itu SEKSI!

3.LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?

Wa jawab ..

Berkorban sebelum memiliki cinta .. err err .. berkorban sebelum and selepas dapat cinta ni tak ramai ok .. tapi mostly dah dapat memiliki .. susah mahu pertahankan .. yeke?yeke? mungkin jugak la ..

4.Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?

Wa jawab .. 
Sape cakap wa tak sanggup bermadu?.. awal-awal wa dah kasi sidia greenlight untuk pasang lagi .. tapi makesure la MADU wa tu KAYA!! agagaga ..

5.Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?

Wa jawab .. 
Kalau dia cari lain .. wa pun cari lain la .. ape ade hal??.. lu ingat lu je bley curang??.. wa pun bley ah .. 

6.LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?

Wa jawab .. 
LELAKI la paling mudah untuk mencurang .. lalala~

7.SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??

Wa jawab .. 
Perempuan lebih setia pada CINTA .. Tuhan kurniakan hanya satu CINTA untuk setiap insan .. SEKALI perempuan jatuh cinta .. tak mungkin dia akan pandang orang lain .. (itu kalau wa) .. kalau orang lain .. err err .. tatau .. jawab sendiri!

8.Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

Wa jawab .. 
Sangat!Sangat!Sangat! mudah cemburu .. tapi selalu wa cover je .. konon2 brutal ah .. mana boleh cemburu .. tapi hakikatnye wa bukan je mudah cemburu .. dah cemburu tahap buta bisu pekak dah .. !

ok dah siap jawab~ rest sebentar bersama cokelat celup!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.