March 06, 2011

Quick Update #2

Tau x ape tu obses??.. tau tak?.. tau tak?.. kalau tak tau sile refer incik google teman gay kepada incik kekasih ..

Oleh sebab terlalu obsessi untuk mencantikkan blog sampai jadi TAK CANTIK langsung .. wa lupe suda mau update rutin wa .. demmit okeh!.. tau tak demmit tu ape??.. wa pun tatau .. wa taip je .. bwerks!..

disebabkan wa dah lame tak updated .. dengan ini wa nak bagitau penstalker2 sekalian .. wa amik MC lebih kurang 1 @ 3 @ 5 @ 9 @............... untuk bercuti menghapdet .. sebab??.. nak pokes design blog ni .. sebab??.. rase tercabar dengan blog lain .. sebab??.. blog mereka sangat GOJES .. so wa jeles ok jeles ..

psttttt ... wa tercabar sebab bebudak kicik sekarang lagik advance mikin blog dorang kacak lagik ensem .. wa TERGUGAT ok :( 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.