March 13, 2011

Oh my newby luvly follower ..

Taraaaaaaaaaaa!!

Rindu beta yang gojes tak??.. tak rindu??.. tolong la rindu .. tolonggggggg la .. ahaks! Ape kes weh .. hyperactive tak tentu pasal .. nyampah ok!

haa .. quick hapdet ni .. wa baru balik dari Trolak-Perak .. Penat ok .. ulang alik gituk .. nak citer pasal travel kat Trolak tu .. err .. tak berapa menarik pun .. akaka ..

by the way .. from Trolak turn to KL .. then lepak rumah atok ..

and .. and .. and .. bila sampai rumah .. dah bertambah follower wa .. ehem! seronok pulak bila tengok follower meningkat .. tenkiuk!tenkiuk!


eventhough total followe just "25" .. wa macam eksaited excited sampai meloncat macam kera menari poco-poco sebab tak pernah jangka pun .. *ok jakun* .. thanks untuk latest follower .. mwahs!mwahs! ..

nanti bila kesihatan betul-betul bagi keizinan .. wa akan hapdet lagi dengan penuh semangat proton waja ok?..

thanks yang sudi mengfollow diriku yang gojes lagik kerdil ni :( uhuk uhuk ..

psttttttttt!! my tonsils dah ok!! yarebbbbbbba!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.