March 26, 2011

Lembab macam tisu basah?

Ok! Actually bukanlah cerita pasal tise .. bukan bukan! wa actually baru lepas breakfast kat mekdi (Mc'D) .. Tapi pagi-pagi sefamily tarik muka .. bukan tarik muka sesama sendiri .. tapi geram ada moto bodoh park kat tempat kereta .. haih! Tau la awak naik superbike .. tak payah tayang la bro .. bukan lu sorang naik superbike kat malaysia ni .. erhh!!

Masuk mekdi .. abah tego dia .. dia boleh kata .. "biarlah" .. biarlah??.. apak wa tanye elok-elok lu hentam kerek plak .. nasib baik wa pakai tudung and tak sihat tadi .. kalau tak harus wa tunjuk betapa gengsternye wa .. dah la wa half-half moody ni! takpe takpe .. what u give .. u will get back .. eceh!


ok tutup cerita moto .. masuk-masuk mekdi punya la gigih nak beli breakfast .. tapi punya la lembut lambat gila alagappas ! tak boleh dimaafkan betul .. lately kalau weekend memang ramai sebab masing-masing dapat coupon .. sampai cleaner mekdi pun berlagak jadi taking orders (pengambil pesanan) wa google je ni .. ah dulik ar! orang nak marah ke kalau wa broken english?.. tak bawah matik pun aih ..

sambung balik cerita tadi .. mama sampai buat muka RM1.50 sebab bengang punya pasal .. then meja tak dibersihkan .. so siapa nak duduk makan tu .. kena la kutip sampah sendiri .. kan kan kan .. mama dah kuar word stupido kat pekerja-pekerja mekdi .. at last ada yang bikin report .. baru memasing terhegeh2 nak bersihkan meja semua .. haih! company punya besar tapi tenaga kerja macam hampeh .. lain kali jangan jadi customer services ok! marah ni ..

pstttt!! hari ni adik keRAPATan wa nak balik ke UITM :( sedih pulak .. selamat pulang dik .. huk huk =.=" masa habis menaip dia baru lepas  peluk cium dengan wa .. nape balik sini kejap sangat .. waaaaaaaaa!!

Thx sebab membuntangkan mata sambil membaca :( ..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.