Quick Update #3

Sumpah wa tak ada idea mahu menaip apepun .. nak menangis pun ade sebab tibe-tibe kepala jadi stuck akibat dihentak oleh perogol bersiri tadi .. ok tu tipu .. tapi kepala wa agak stuck .. in few second wa boleh lupe ape wa nak buat .. perkara biasa ke macam tu??.. atau amnesia??..


amnesia?
amnesia?
amnesia?

oh no no no .. bukan bukan .. urea rendah mungkin??.. kurang makan??.. terlalu banyak fikir??.. arghhhhhhhhhh!! *hentak kepala kat dashboard abah*

ahaks!

kurang pasti apa masalah wa .. mau check doctor .. MALAS! kang kena masuk dalam bilik ape ntah .. yang nak X-RAY otak tu .. haa satu keje .. siksa ok!

pstttttttttt .. kalau boleh .. wa rindu nak masuk bilik kak bedah pembedahan .. agaga!

Quick Update #3 Quick Update #3 Reviewed by Tunsha Ayunie on March 15, 2011 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.