March 30, 2011

Gaduh je clash! Clash je gaduh!

Entry ni adalah untuk perli diri sendiri .. arghhhhhhhhh!! TERPAKSA MENGAKU!! actually terjadi untuk beberapa orang kat luar sana .. why?why?

Pengakuan :( wa dah fade-up dengan keadaan berikut .. CLASH disebabkan BERSEBAB boleh tak?? erk .. korang faham ke ape wa cuba explain ni?? tak faham sila tolong fahamkan jugak :(

Huh! baru sedar diri .. Bila gaduh .. lepas tu asyik mintak clash .. tak bermaruah betul .. (serius malu ingat balik) .. ye ye .. bila gaduh je terus cakap .. KAU LEPASKAN AKU SEKARANG JUGAK!!


weh baru couple and bercinta ala-ala monyet weh! Kalau kahwin nanti .. gaduh sikit dah mintak talak camne?camne? Perempuan nehi-nehi la nak jatuhkan talak .. kalau lelaki?.. macam mana?.. kenapa banyak kes penceraian kat dunia ni?.. sebab tu la .. LELAKI TERCABAR .. oh kerana mulut ku dijatuhkan talak :(

DULU memang wa macam tu .. now SERIK!! sebab??.. haih .. jangan lepaskan kalau kamu memang tak rela melepaskan :) Cinta tu suci ok .. tak perlu persendakan ..

psttttt ( nak berubah dan berubah dan berubah menjadi seseorang yang boleh dihargai .. ♥ dia ) I can bears all the trials in this world .. but I cant face-up IF I have to lost HIM :)

mode - sukusukubasi :(

Thx sebab membuntangkan mata sambil membaca ..

4 comments:

  1. yg pelik kalau gduh bf mintak putus. hah cm ne tuh? hahahaa nasib xpernah lah jd betul2. dy suke acah jerk. bila rin jwb ok putus. hah trus mngelabah. hahaaa

    ReplyDelete
  2. @budak kampung pakcik!! gado-gado manja tu . ehem ehem ehem .. mode : sesuku gedix!

    ReplyDelete
  3. erin..kalau laki tu minta putus x pe la nampak macam laki tu dah bosan or ada orang lain..tapi lau pompuan tu minta putus cane lak?kene2 siap dah lafaz dah putus or tanya abg2 or akak2 if nk putus ok tak.. den ulang benda yang mmg buat boleh kasi putus..erm..tu nak kira mcm mana?yang best tu,laki tu kene tuduh..meh2 minta pendapat sket.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.