BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

Yarebba!yarebba! segmen bersama Abam Ben kembali!! Tenkiu Abam Ben sebab kasik ini statement sebab wa tetibe mati akal je lately .. ok .. sebelum tu nak warning kat incik kekasih .. jangannnnnnn perliiiiiiii sayeeeeeeeee!!! wakaka!! actually baru je memulangkan diri ke rumah sebab checkup with doctor tadi .. arhhh!! kene marah lagi .. nehi nehi .. i hate u doctor! bwerks!


Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?

... Kenal lelaki@jantan ramai je .. tapi kali ni baru merasa apa itu CINTA .. Sifat ambil berat dan menjaga hati buat wa jatuh cinta dengan sidia .. Bukan sebab fizikal .. tapi peribadi dia .. hope sidia akan dapat kekalkan macam tu :) amin ..

Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?

... TAK! wa tak mengutamakan fizikal kepada pasangan hidup .. fizikal tu akan luput ditelan zaman .. tapi peribadi dalaman tak akan pupus :)

Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?

... err .. nak jujur ke??.. ok PERUT .. perut sidia yang gah membuyut .. sebab nampak comel .. *malu dengan statement sendiri*

Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?

... TAK SETUJU! kalau tak 'berisi' pun masih boleh bahagia kalau masing-masing ada fahaman dan tolak tarik ansur .. kan kan kan??..

Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..

... Ok setuju .. lelaki kacak memang kaki perempuan .. tangan perempuan .. siku perempuan .. haa!haa! .. Kalau wa taknak yang terlalu kacak sebab wa bukan cantik .. gojes tu ade la sket .. kang kalau kekasih wa kacak kang .. ramai la pulak nak menempek kat dia .. tapi tak semua lelaki kacak tu kaki perempuan .. terserah pada diri dia sendiri .. peaceee!

... Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia ' ..

... macam pernah kuar ini soalan .. eh eh .. jawab balik .. suka yang penyabar .. kelakar .. penjaga hati .. paling new .. tak serabut .. bley handle semua problem .. bla bla bla .. sebab pilih 'sidia'??.. err err .. sebab dia buyut! sekian ..

Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?

... Sangat puas hati .. hope kami bley together-gether je sesama .. lalala~

Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?

... Puas hati .. sebab cukup sifat .. tapi bila tengok orang cantik .. mula ar nak jeles .. ok ok .. tu biasa :) adoi soalan buat diriku kegetaran suda ..

Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?

... Tak perlu kot .. jadi diri sendiri .. bukan sebab orang lain .. kan kan kan??.. 
tapi pelissssss la .. 
kalau ikhlas sayang orang tu ..
 TERIMA SEADANYA ok!!

Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..

... Tak tau mujarab ke tak .. tak pernah try .. taknak try pun .. bwerks!

**ok siap .. nak menyorok dalam kelambu sebelum kena bahan .. larikkkkkkkkkkkkkkkkkk!!**
BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL Reviewed by Tunsha Ayunie on March 17, 2011 Rating: 5

12 comments

  1. uit uit..bab jaga badan tu..perli ka apa..ceh..kondem2...

    ReplyDelete
  2. btol 2 klu ikhlas terma owg 2 sdaanya... jgn dok memilah sngt...;p

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    ReplyDelete
  3. jenguk2 dr sgmen incik ben...best bc komen blogger2 lain...

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    ReplyDelete
  4. macam2 citer ey?
    salam kenal dari newcomer.. :)

    http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html#comments

    http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/pantun-blogger-merapu.html

    ReplyDelete
  5. dtg menjenguk ;)
    betul tuh!kalau syg!terime seadenye.. ;)

    ReplyDelete
  6. kalo hati dah suke, semuanya tak kira dah...

    ReplyDelete
  7. singgah sini..

    mcm2 jwpn..

    jom jenguk jawapan sha pula...
    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    ReplyDelete
  8. datang sini baca jawapan anda..
    fizikal dan paras rupa nombor 2, yang paling penting hati yang ikhlas!

    ReplyDelete
  9. slm singgah dr segmen lelaki vs perempuan fizikal abang ben!! panass!!

    wahh..nice entry!! wee!! lain entry lain pendapattt..besh2!!

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.