March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Lagi lagi segment ben ashaari .. agak-agak incik kekasih akan peperli wa tak .. hukhuk .. maaf incik kekasih :( saya bebetol obses dengan ini incik Ben statement segmen .. ntah kenapa la addict gile babeng dengan segmen Bro Ben ni .. 

blogger ikut negeri??.. okeh! wa mahu lakukan .. lalalala .. ( sambil juget dengan kura-kura )

walaupan suda lambat untuk join .. wa tak kire!! mau gak!mau gak!

   

Latar belakang .. wa lahir kat Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur jam 11.30am pada 27 February 1990 .. mama orang Perak .. abah orang Johor .. wa keturunan PEJO .. anak kepada bekas Pegawai Bank .. now abah wa jadi driver taxi je .. sepenuh masa .. apa lagi??.. wa mengidap penyakit kegagalan buah pinggang since umur wa 4 tahun .. agaga .. ok itu je .. pishhhh!! 

Profession sekarang .. bibik sepenuh masa dirumah .. jaga adik .. masak .. kemas rumah .. blogging .. bla bla bla .. wa tak kerja .. so baru nak berjinak-jinak macam burung merpati untuk belajar sulam manik @ bikin cupcake @ jahit baju .. 

Blog favourite?? .. ok blog Abam Gebu .. Sebab?? wa minat masak .. sangat-sangat minat masak walaupun badan tak naik-naik .. 

Blog tak suka masuk .. blog yang suka sangat mengaibkan orang lain :) lu sendiri tak betol .. tak payah kondem orang lain .. huh! ( marah ni ) 

Harapan untuk blog .. Hope hope hope sangat blog wa neh akan bertambah peminat evento wa bukanla seorang blogger yang hebat .. andai one day wa tak ada .. hope blog ni akan dikenang jugak ..
( haiz tacing tetibe ) 

okesh! siap .. sambung lipat kain ..

2 comments:

  1. @NiSha toink!toink! sile-sile .. muah muah! hehe :P

    ReplyDelete
  2. blog walking~
    nice blog :) respect sgt dgn org2 yg brmnat bljr msak n jhit2 ny~ he3..keep it up!

    meh singgah :)
    http://hannahapparel.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.