March 31, 2011

Aduhai kaki .. jangan kau apa-apa :(

Bangun-bangun pagi wa dah rasa susah nak pijak lantai .. sakit sangat .. now sedikit ok .. then bila berjalan sikit .. rasa macam nak patah kaki ni ..

huh! Wa tau sebab apa .. tulang wa makin reput .. kenapa ni .. :(

Ubat wa dah ambik .. makan pun wa jaga .. (tak la jaga sangat pun) .. tapi kaki still macam orang dua .. tak sanggup betul bayangkan kalau kaki wa bengkok macam patient kat sana .. waaaaaaaaaaa!!

bukan kaki je .. tulang belakang wa .. tulang tangan wa .. semua dah sakit-sakit ..


Tapi takpe! Wa harus kuat! harus wa kuat! wa taknak jalan guna wheelchair .. wa taknak hidup atas wheelchair .. TAKNAK!TAKNAK!

doakan wa selalu OK dan bahagia ye :) amin .. Terima kasih ye ^^

psttttt!! Jangan suruh wa minum susu .. sebab kidney failure tak boleh minum susu .. phosphate tinggi!! (sedangkan susu memang kegemaranku =.=")

Thx sebab membuntangkan mata sambil membaca ..

6 comments:

  1. ade family background yang slalu sakit cam tu ke?

    ReplyDelete
  2. @Axieda'great Actually takde sis .. uni sorang .. dari kecik kidney failure .. now effect kat tulang pulak >. huhu :(

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh...oni pat like fan page bun..hehehe

    ReplyDelete
  4. oi222....kamu saket ape????pegi la jumpe dokterrrr

    ReplyDelete
  5. @budak kampung kidney failure pakcik! segala hospital bomoh dukun dah pegi .. wakakaka!

    ReplyDelete
  6. try pegi ustaz lokman pulak..mane la taw kan..dgn izin allah boleh elok..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.