Uncle Chong .. wa jage hati lu!

Baiklah kawan-kawan sekalian .. siapa Uncle Chong?.. beliau adalah patient yang suka sangat belanja wa makan nasi lemak lately ni ..

Just hari ni .. ehem .. nak complain ni .. nasi lemak wa makan hari ni .. MENTAH :(

but nak tergelak tengok Uncle Chong sebab dia intai-intai wa makan je hari ni .. agaknye dia pun rasa nasi tu mentah .. so dia tak tanya pun wa .. selalu dia tanya... "Auni .. sedap ka??.." .. arini langsung tak tanye.. takpe la Uncle .. wa faham situasi tu .. peace .. wa tak kisah sebab dapat breakfast free .. agaga ..

balik rumah .. wa pun kebuluran sebab tak puas makan pagi tadi .. so belasah nasi goreng .. entah apa wa wrestling nasi tadi .. wa tak tau la .. yang penting .. pedas dan sedap!

P/S :: Buat Uncle Chong .. terima kasih kerana menyayangi diri ini
Uncle Chong .. wa jage hati lu! Uncle Chong .. wa jage hati lu! Reviewed by Tunsha Ayunie on February 23, 2011 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.