February 27, 2011

Selamat Hari Ketuaan Auni Afiqah!

Yoo! yaww aww aww ni! Happy birthday to me .. happy birthday to me .. happy birthday to auni afiqah .. happy birthday to me~!!

Wa tak percaya now wa sudah 21 .. orang kate umur 21 dapat kunci kebebasan .. eh ye?.. no no no .. mama cakap .. dia just lepaskan wa kepada seorang lelaki yang mampu menjadi suami wa .. 

ahaks! bebas tu best ke?.. BEST la sebab tak terikat @ perlu mintak izin nak pegi memane .. ye ke?.. fakta @ auta ye??.. wa pun tak sure .. menaip ikut hati ni .. gil,,,gil,,,gil,,,!!

actually wa ade kat muar ni .. so smalam bila dah sampai .. sekupu sekepat sepapat wishh terus ..
mama buatkan kek .. kek coklat macam biasa .. haha ..

Thanks to mama ..
eventhough wa tak makan kek tu *sebab anak tauke kek* .. tapi wa tetap appreciate ..
kek wa habis dimakan oleh sekupu sepapat tu jugak! heeeee~~

Banyak wa berharap bila birthday wa tanggal ke-21 ni .. antara-antara-antaranye ...

.. ade kekasih disamping wa ..
.. surprise party ..
.. hug and kiss ..

bla .. bla .. bla ..

ahaks!

Yang last tu .. dah dapat dari mama .. 

wa terpaksa buat quick updated sebab tak cukup masa .. nak rushing pergi kenduri Uncle Hairy pulak ..

pstt ... sempat jugak berpocong-pocong and bergelek tadi .. 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.