February 09, 2011

Happy birthday Arissa Diana!

Salam! dah lame tak updated blog .. bila start nak update balik .. mate kaw2 ngantok gile vabik mengawan dengan tapir .. huh! macam mane tu??.. jejenggggggggggggg~~!!

CUTT!!

potong story je .. ok .. today my niece birthday .. Arissa Diana .. dah setahun umurnye .. cak~cak~cak~ dah besar sudah ini anak .. sangat-sangat-sangat lah notty dan menggeramkan wa and mama .. jugak sangat SOMBONG! *matik wa kalau kaklong bace ni* .. hakhak ..

yang penting bonda SELALU sayang dan akan tetap sayang kat korang berdua - Arissa Diana + Aqeel Nuqman .. hee~ dedua ni my nephew & niece tapi panggil me as bonda .. actually my nickname before is MAKWE .. mama la bagi .. wa pun that time blur .. sedar2 dah ade anak buah .. now and ever akan jadi BONDA .. mase melatih si abang Aqeel Nuqman panggil bonda .. BOMBA terus dia panggil .. hamik kaw!

AQEEL NUQMAN
 ♫ ARISSA DIANA

So to my dearest Arissa Diana .. Happy Birthday ! Bonda harap Riss menjadi anak yang solehah .. dunia and akhirat .. bonda sentiasa mendoakan "anak2" bonda ni .. mwahs!mwahs!

ahaks .. anak sendiri entah bila akan muncul .. so pinjam anak orang je la ..

 by the way .. Al-Fatihah to my baby *x sempat tengok muka* Faiq Ukhail yang hidup lebih kurang 23bulan .. Ummi berdoa amanlah kamu disana ..

Faiq Ukhail just adopted child from orphanage .. My petsis nak ambil dia jaga .. tapi tak sempat .. sabar ye sis :)

ok .. incik kekasih dah memanggil .. time to text and zZzzZzzZzzz selepas itu ..

nitez!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.