February 23, 2011

Nasihat Ben Ashaari ...

Haippp .. memalam buta ni wa semangat pulak nak update walaupun mata ni non-stop berair .. kenapa?.. wa pun tak tau .. lil bit of down la ..

Disebabkan mata tak boleh nak tido .. wa pun melayan entry Bro Ben .. siapa yang tak kenal Ben Ashaari??.. sampai my lessy bebel .. Ben Ashaari ni asyik update blog je .. lagi-lagi dia .. lepas tu dia lagi .. ahaks! wa just ketawa .. sebab wa pun speechless ..

dah layan blog .. wa layan pulak Bro Ben punye VLOG .. ape itu VLOG??.. wa sendiri kurang pasti .. siapa-siapa nak layan .. sile-sile KLIK!

Lepas melayan video tersebut .. wa pun dah dapat satu semangat meng-update ..

tenkiu Bro Ben

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.