January 08, 2011

Oh my beloved lessy~

sahabat hantu :) ♥

....... firstly .. sile jangan salah faham .. wa straight and normal .. dulu je gegedik nak jadik lessy .. carik pengalaman konon .. eh eh .. salah mukadimah ..

disaat bangun tido pepagi bute neh .. bertemankan air liur basi yang melekat kat bibir .. sempat gak selak2 FB my lessy si mia tu .. urppss!~ ade orang menghentam beliau!! hati wa panas la syiak lu nak maki2 minik wa!! eh eh .. sejak bile wa ade minik .. salah2 .. maki2 lessy kesayangan wa .. tak patot .. tak patot ..

My lessy merangkap fashion designer wa neh ibarat my twin .. dah la pendek sesame .. kaki ngumpat sesame .. ade masalah kongsi bersame .. sampai "P" pun sesame .. kumpul dose lagi la same .. eh~!! tak patot!!

bile si auni bertembung si mia .. macam2 la plak yang kami borakkan .. ahh!!~ wa tak dulik orang marah wa sebab wa banyak ngadu kat mia .. wa tak kuat untuk pendam sesorang :) kite ade kekasih camne pun .. tetap memerlukan seorang sahabat disisi .. by the way .. wa bukan nabi .. i'm not perfect at all :) ..

terbace pulak entry beliau .. pasal wa .. aduii!! sungguh terharu .. even lost communication .. (mean x macam dulu .. sampai mau tido pun bley text .. now tidak lagi ..) haa~ tapi dia sentiasa mengambil tau and cuba bagi semangat kat wa .. oleh itu .. wa yang tengah down ni mendapat kekuatan zahir dan batin untuk jadi makin gagah macam beliau ..

guwe sayang lou hunn~!*tibe2 kerepek speaking indon* .. wa sayang lu hunn .. dikala wa berseorangan tengah2 malam bute yang sejuk macam pasang aircond neh .. dia ade plak temankan wa .. kami memang ditakdirkan bersama!!~

...... teringat bait2 entry beliau .. " aku yang dah lama kenal dia pun x cube cari kesalahan dia .. " .. ok yang tu wa appreciate ..

pstttt~ actually wa pun tengah sengal tengok ape yang wa taip memalam bute ni .. sesambil mikin ini entry .. perut telah diserang virus gastrik .. ( sebab tak makan akibat stress .. KONON ) .. k k .. esok2 hapdet lagik .. 

Tetibe terjumpe pic lepak dengan apak ayam neh .. akaka ..
 ups! sorry along :) merekalah peneman sebelum wa mempunyai kekasih hati ..
 seriously i've miss this moment guys :(

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.