Kursus Pra-Perkahwinan Part-1


Hohoho .. dengan megahnye wa mau bilang yang ... Oh my grass!!! Pinggangku sangat~sangat~sangat~ sakittttttttt!!! why?why? .. haa~ actually tadi wa pergi KURSUS KAHWIN .. alahai .. kursus je pun .. bukan ape-ape .. eh .. ini seumur hidup punye tau!.. actually tulang wa ni tak boleh menanggung lenguh yang melampau ..  sakit sangat .. tadi kat kursus tu duduk tersangat lameeeeeee sampai bontot pun panas gile .. sumpah weh .. wa lenguh sangat-sangat .. nak menangis pun ade .. buat2 cool je macam takde rase ape ..

dapat penceramah kelate yang cakap hu-ha buat orang-orang tak bosan .. and tak ngantok .. mostly actually tak bosan pun .. bagi wa .. just tak selesa bile badan start sakit-sakit .. hilang tumpuan ok!!.. isshh .. banyak mesej tak sampai tadi gara-gara kesakitan pinggangku .. bile dah rase sakit tu .. mata asyik nampak bantal and katil ... perghhh ... sayangnye menunggu mase yang lame .. hari ni start pukul 10.00am - 7.00pm .. tolak setengah jam for lunch and hi-tea .. so about 8 jam .. ok .. memang azab sangat .. ahaks!

by the way .. esok ade lagi .. saje keep updated .. aduhai .. badan penat .. katil and bantal dah menggoda ajak tido bersama .. * adoi mengarut! *

Kursus Pra-Perkahwinan Part-1 Kursus Pra-Perkahwinan Part-1 Reviewed by Tunsha Ayunie on January 29, 2011 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.