Tips Mengetahui Kawan, Kekasih atau Skandal...

Caitt!!.. actually wa dah lepaking ke katil sebab dah tak tahu nak mentelaah ape kat browser ni .. nak layan2 internet pun terasa agak bosan..

Mata sumpah memang dah mengantuk and sangat kuyu macam orang baru lepas amik dadah .. ok wa amik morphine je ye .. haa~ pandai .. ubat-ubatan je .. ok tutup citer about dadah ..! Kenape wa susah nak tido ni??.. dah lelapkan mata .. tibe-tibe terbangun .. bangsa lain sambut Thaipusam .. wa yang kecoh tak bley tido .. haiz .. ape nak jadik ni??..

disebabkan tak boleh nak tido .. wa tibe-tibe nak carik info pasal something ni .. at last dapat .. sumber dah ade .. tinggal nak menaip dari isi hati sendiri je .. ehem2x .. k k .. sile bace perbezaan antara yang bergelar KAWAN LELAKI .. SCANDAL dan KEKASIH ..


wahai kekasih-kekasih lessyku dan gayku sekalian .. sile la bace ape yang wa taip ni ye ..

Kalau KAWAN LELAKI kan .. dia ..

•• Bila jumpe terus je la ber-kau/aku @ ber-saya/awak ..

•• Tak mudah berselindung .. main bedal je nak cakap ape .. contoh macam ni la .. "auni!! lu sedar tak lu neh katik??pendek??hidung penyek??macam katak je.." .. ( haa ye katak .. untung ah lu orang dapat manusia macam wa yang jenis tak kisah ni .. ) ... ok dalam erti kata lain .. dia tak akan rase ape yang dia cakap tu akan menyinggung perasaan atau wtf off ..  yer la .. for him .. just friends! so pekesah kan kan kan??..

Kalau SCANDAL pulak kan .. dia ..

•• Jumpe ke .. dia call ke .. ape-ape la .. mesti ber-saya/awak @ I/U .. haa ye ye .. pasangan bercinta pun selalu je gune nickname camtu  .. k k yang ni tak boleh pakai sangat ..

•• Bila nak bermanje plak suke bagi ayat manis macam "sayang" ke .. "darling" ke .. "baby" ke .. "sweetheart" ke .. etc .. alamak!!~ boleh pakai ke ni?.. kalau couple pun bukan ke banyak benar nickname mereka?.. ni pun .. tak boleh pakai sangat .. ngee~

•• Bila nak sesuatu ATAU minta benda bukan-bukan .. dia akan cakap something like this la .. " suara U ni manje tau .. " ......." tangan U ni licin la .. " ......... " U ni sweet betol .. I suke sangat .. " ........ so guys .. comfirm la cair kan kan kan??.. lelagi gadis2 sunyi yang kurang ada LIFE ... for sure suka kena puji ye tak??.. so be carefull ok??..

•• Dia akan tergugup-gagap macam lagu Stacy bila korang tanye dia pasal hubungan korang .. atau mintak untuk serious deal .. ok dia ade banyak alasan untuk itu ..

•• Bila korang tanye dia .. dia akan jawab lebih kurang camni ar .. " Ala .. Teman tapi Mesra sudah la .. "

•• Yang selalu layak dapat title scandal ni ialah lelaki yang tidak mahu memberi komitmen .. ataupun yang dah ada girlfriend .. tunang .. isteri .. kalau tua sangat boleh la panggil dia bapak gula *sugardaddy* ..

•• and selalu jadikan korang sebagai tempat pelepas bosan @ etc ..

kalau KEKASIH pulak kan .. dia ..

•• Serius dalam hubungan ..

•• Tidak menyakitkan hati ..

•• Angau tak bertempat .. * berak pun kadang terbayang wajah kekasih *

•• Selesa meluahkan perasaan kepada pasangan ..

•• Selalu inginkan belaian .. * waktu sakit dialah paling manja *

•• Berjanji akan memperisterikan kekasihnya itu ..

•• Berani memperkenalkan calonnya kepada family and kawan2 dia ..

•• Pergi memane pun .. hati tetap teguh .. * jangan bimbang ku tetap kau yang punya * .. ahaks!

So .. dah boleh bezakan??.. kalau dapat yang agak2 TAK BOLEH PAKAI tu .. tolongla jangan JATUH CINTA !! Sebab Allah dah berikan kita satu hati untuk kita mencintai .. so CINTALAH kepada yang selayaknye dapat CINTA korang ..

ok .. auni yang gojes dah mula menjiwangs! mate ngantok! tido time~
Tips Mengetahui Kawan, Kekasih atau Skandal... Tips Mengetahui Kawan, Kekasih atau Skandal... Reviewed by Tunsha Ayunie on January 20, 2011 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.